Beste Bakker
Jammer genoeg treffen we elkaar niet in maart op dé vakbeurs voor de bakkerij. Waar het vorig jaar nog net kon, ligt het [...]
Jammer genoeg treffen we elkaar niet in maart op dé vakbeurs voor de bakkerij. Waar het vorig jaar nog net kon, ligt het [...]
De nieuwe Hygiënecode voor het Slagers- en Poeliersbedrijf is een feit. Per heden is deze goedgekeurd door de minister van Medische Zorg. Leden [...]
Alle levensmiddelen moet je veilig kunnen eten. Voedselveilig werken in de AGF-Detailhandel heeft daarom prioriteit nummer één! De belangrijkste speler in het geheel [...]
We bevinden ons in een ijskoude week. Veel ijssalons die jaarrond open zijn, maken nu een uitzondering en hebben 'ijsvrij'. In maart start [...]
Per 1 januari 2021 is één van de speerpunten van de NVWA ingegaan: allergeneninformatie. Vanuit ’t veld krijgen wij al meerdere berichten dat [...]
Op inspectie bij verpleeghuis en verzorgingshuis Sensire Sydehem in Zeddam.
Schuif op vrijdag 29 januari aan bij de eerste live Q&A van 2021, georganiseerd door Houwers Groep. Van 10:00 tot 10:30 uur zit [...]
Coronatijd veroorzaakt aanpassingen, prioriteitstellingen en nieuwe strategieën bij bedrijven. Oude werkzaamheden gaan deels wel of niet voort of gaan overhoop en voedselveiligheid lijkt [...]
Nu de horeca nog langer de deuren dicht moet houden, zien steeds meer ondernemers kansen in het verkopen van maaltijden via het derdekanaal. [...]
In februari neemt Houwers Groep afscheid van inspecteur Kurt Vanderstalle. Na acht jaar zet hij zijn werkzaamheden voort bij SKAL-biocontrole, als inspecteur Retail. [...]