Onze relaties aan het woord

Hygiëne top of mind bij Boni Supermarkten

Boni Supermarkten schakelde Houwers Groep in om het HACCP-beleid eens goed onder de loep te nemen. Met succes: 100% score op de filialen. Het updaten van de checklisten en het aanstellen van een HACCP-verantwoordelijke per filiaal en een breed draagvlak creëren dragen bij aan dit succes. Ralph van Eijk: “Zonder gemotiveerde medewerkers ben je nergens.”

Top Bakkers kiest voor e-learning van Houwers Groep

Als je met een 8 geen genoegen neemt, dan zorg je ervoor dat je een 9 haalt. Dat is de insteek van Top Bakkers, het netwerk van ruim 60 lokale warme bakkers dat dagelijks verse producten levert aan de horeca, supermarkt en foodservice. Om de kwaliteit hoog te houden, biedt Top Bakkers haar leden de e-learningmodule Voedselveiligheid Brood- en Banketbakkerij van Houwers Groep aan. Vraaggestuurd opleiden is populair én het werkt, weet directeur Wim Doedens.

Medewerkers Chassé Theater trots op hun HACCP-certificaat

Bij het Chassé Theater in Breda volgt iedereen die met horeca in aanraking komt de e-learningmodule HACCP van Houwers Groep. Van vrijwilliger tot fulltimer. Bovendien volgen de werknemers die rechtstreeks met de bereiding van eten te maken hebben ook nog eens de module Allergenen. Voor Nikky Wittkampf, Coördinator Horeca bij het theater, biedt deze manier van leren een goede afwisseling met klassikaal leren.

‘HACCP-registratie makkelijk en overzichtelijk met CleanUpp’

CleanUpp is de nieuwste app waarmee bedrijven hun HACCP-registratie heel eenvoudig kunnen bijhouden. Het systeem werkt efficiënt en maakt papieren lijsten overbodig. De app stuurt medewerkers pro-actief aan en stelt automatisch wekelijks een voedselveiligheidsrapportage samen. Houwers Groep heeft een partnerschap met ontwikkelaar Clean IT Solutions. De koppeling met het intranet van Houwers Groep maakt het mogelijk om inspectierapporten te synchroniseren met de app.  Verbeterpunten kunnen zo meteen worden behandeld!

Kolijn Bakkerij Advies stoomt bakkers klaar voor inspectie

Geoffrey Kolijn en Houwers Groep werken nog niet zo lang samen, maar het verbond werpt nu al zijn vruchten af. Met Kolijn Bakkerij Advies bereidt de ervaren adviseur bakkerijen voor op een hygiëne-inspectie door Houwers Groep. Met gegarandeerd én goedkoper een HACCP-certificering als gevolg.

‘Houwers Groep ondersteunt Albron in zero-tolerance-voedselveiligheidsbeleid’

Met zijn foodservice bedient Albron klanten, werknemers, cliënten, vakantiegasten en festivalgangers op bijna 1000 locaties in Nederland. Hoe gaat zo’n omvangrijk bedrijf om met voedselveiligheid? “Dat is heel makkelijk uit te leggen”, stelt kwaliteitsmanager Chantal van Wissen. “We werken met een zero tolerance-beleid voor voedselveiligheid.” De inspecteurs van Houwers Groep zijn al bijna acht jaar verantwoordelijk voor de controles op de Albron-locaties.

Engelstalige hygiënecode voor ondernemers in Nepal

Gert Bruns en Houwers Groep kennen een lange geschiedenis samen. Zo lang Bruns zich kan heugen, neemt hij al diensten af bij het inspectiebureau. Toch al minstens 25 jaar. Wat begon met café-restaurant Astoria in het Groningse Haren, breidde uit met nog twee horecagelegenheden. Houwers Groep blijft verbonden aan de bedrijven van deze Harense ondernemer, maar adviseert Bruns ook graag wanneer hij als vrijwilliger in het Verre Oosten ondernemers helpt bij hun bedrijfsontwikkeling.

Voedselinspectie toont overzicht ‘groene’ bedrijven

De website Voedselinspectie is een extra service voor onze klanten. Deze website informeert de consument over plaatsen waar veilig voedsel genuttigd kan worden. Bedrijven die na een inspectie van ons een groene beoordeling ontvangen, stellen zich voor. Groen houdt in: deze bedrijven werken voedselveilig en hygiënisch. Op deze ‘groene’ locaties hoef je je dus geen zorgen te maken en kun je gewoon genieten! Heeft u door ons een groene beoordeling ontvangen en wilt u een vermelding op Voedselinspectie? Laat het ons weten via het contactformulier.

Relaties van Houwers Groep

Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ook gebruikmaken van onze dienstverlening?