PORTFOLIO2019-02-15T14:20:14+00:00

Enkele klantverhalen

‘Minder voedsel verspillen dankzij pilot Houwers Groep’

Zorgorganisatie Beweging 3.0 is actief binnen de sectoren zorg, wonen en welzijn in de regio Eemland. De woongroepen binnen deze organisatie voorzien zelfstandig in hun dagelijkse boodschappen. Wanneer er eens goed gekeken wordt naar het terugdringen van mogelijke voedselverspilling, kan dit gunstig uitpakken. Christiaan Hoeben, adviseur duurzaamheid bij Houwers Groep, deed tijdens een pilot twee weken lang onderzoek op twee locaties in de regio Amersfoort, en vond mogelijkheden voor het terugdringen van food waste.

Houwers Groep beweegt mee in ontwikkeling RAI Amsterdam

Tien jaar lang werkte RAI Amsterdam samen met Houwers Groep, om de voedselveiligheid en hygiëne binnen de vele keukens te kunnen waarborgen. In die tijd heeft het thema voedselveiligheid een enorme professionaliseringsslag doorgemaakt in het beurzencomplex. Iets wat eerder beschouwd als ‘lastig’ onderdeel van de dagelijkse werkzaamheden, is verheven tot een nieuwe standaard, voor zowel de RAI zelf als voor de concessionairs. Met als hoogtepunt de mogelijkheid tot zelfregulering.

Engelstalige hygiënecode voor ondernemers in Nepal

Gert Bruns en Houwers Groep kennen een lange geschiedenis samen. Zo lang Bruns zich kan heugen, neemt hij al diensten af bij het inspectiebureau. Toch al minstens 25 jaar. Wat begon met café-restaurant Astoria in het Groningse Haren, breidde uit met nog twee horecagelegenheden. Houwers Groep blijft verbonden aan de bedrijven van deze Harense ondernemer, maar adviseert Bruns ook graag wanneer hij als vrijwilliger in het Verre Oosten ondernemers helpt bij hun bedrijfsontwikkeling.

Hotel Courage kiest voor Houwers Groep

Hotel Courage in Nijmegen huist 34 kamers en kan per nacht plaats bieden aan 66 personen. Als het hotel volgeboekt is – en dat gebeurt regelmatig, dan is het alle hens aan dek in de keuken. “Je wilt schoon en veilig werken, maar ook efficiënt”, stelt hotelmanager Ramon van Dijk.

Relaties van Houwers Groep

Ook gebruikmaken van onze dienstverlening?

Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.