INSPECTIES 2017-07-04T19:38:51+00:00

INSPECTIE

Wilt u een inspectie aanvragen en een groene beoordeling krijgen of behouden? De wettelijke verplichtingen en regels rondom voedselveiligheid zijn ingewikkeld. Zeker door de veranderingen in het nieuwe interventiebeleid is het nog belangrijker geworden om te zorgen voor een adequate HACCP-aanpak. Wij adviseren, begeleiden en ondersteunen uw organisatie bij het verkrijgen van een groene beoordeling. Met Houwers Groep weet u waar u aan toe bent!

Wat u van ons kunt verwachten

Bij Houwers Groep kunt u heldere communicatielijnen en duidelijkheid verwachten. Het inspectieproces bestaat uit de volgende stappen:

De inspectie op locatie

Onze deskundige inspecteurs toetsen uw organisatie op locatie op basis van de voor uw branche geldende hygiënecode. Tijdens de inspectie worden uw processen beoordeeld op basis van waarnemingen en metingen. Onze inspecteurs voeren onder andere een microbiologisch onderzoek, temperatuur- en hygiënemetingen uit.

Het bespreken van de resultaten en de verbeterpunten

Na de inspectie worden de resultaten met u besproken. De inspecteur geeft aan de hand van de ruwe data de verbeterpunten aan. Daarna wordt er een rapportage opgesteld die u gemakkelijk kunt bekijken wanneer u op onze website inlogt. Hierdoor heeft u alle informatie gemakkelijk digitaal tot uw beschikking. U kunt hierdoor exact zien wat de sterke- en verbeterpunten van uw organisatie zijn. Onze experts ondersteunen en adviseren u om de verbeterpunten te transformeren in sterke punten. Gezamenlijk naar een groene beoordeling!

Opstellen managementrapportage

Houwers Groep maakt alle verzamelde informatie voor u inzichtelijk. Na de inspectie worden de resultaten en verbeterpunten samengevoegd. Vervolgens worden de resultaten geanalyseerd. Vanuit deze analyse worden zowel de organisatorische verbeterpunten als de trends en (wettelijke) ontwikkelingen inzichtelijk gemaakt. De managementrapportage maakt het verschil voor beleid, jaarplannen en de daaraan gekoppelde budgetten. Het overzichtsrapport is een evaluatie voor uw managementteam die alle belanghebbende informeert over de prestaties binnen uw organisatie.

Overige inspecties

Naast voedselveiligheid inspecties zijn wij ook gespecialiseerd in ander soort inspecties. Uitbreiding van het basispakket is mogelijk met de volgende inspecties:

  • Gezonde Voeding

  • Veiligheid

  • Drank & Horeca Wet

  • Arbo & Milieu

  • Audit Beter Leven

Meer informatie of vragen?

Wilt u meer weten over één van de bovenstaande inspecties? Neem dan vrijblijvende contact met ons op!

Neem contact op