INSPECTIE
Wilt u een inspectie aanvragen en een groene beoordeling krijgen of behouden? De wettelijke verplichtingen en regels rondom voedselveiligheid zijn ingewikkeld. Veranderingen in het nieuwe interventiebeleid zorgen voor een adequate HACCP-aanpak. Wij adviseren, begeleiden en ondersteunen uw organisatie bij het verkrijgen van een groene beoordeling. Met Houwers Groep weet u waar u aan toe bent!
Wat u van ons kunt verwachten
Bij Houwers Groep kunt u heldere communicatielijnen en duidelijkheid verwachten. Het inspectieproces bestaat uit de volgende stappen:
Inleiding van inspectie
Bij aankomst bij de locatie meldt de inspecteur zich bij de locatie verantwoordelijke. De inspecteur geeft hier aan wat voor een inspectie wordt uitgevoerd en of microbiologisch onderzoek hier deel van uitmaakt.
Inspectie op locatie
Onze deskundige inspecteurs toetsen uw organisatie op locatie op basis van de voor uw branche geldende hygiënecode. Tijdens de inspectie worden uw processen beoordeeld op basis van waarnemingen en metingen. Onze inspecteurs voeren onder andere een microbiologisch onderzoek, temperatuur- en hygiënemetingen uit.
Bespreken van resultaten van de inspectie
Na de inspectie worden de resultaten met u besproken. De inspecteur geeft aan de hand van de ruwe data de verbeterpunten aan. Daarna wordt er een rapportage opgesteld. Deze is gemakkelijk te bekijken wanneer u op onze website inlogt. Hierdoor heeft u alle informatie gemakkelijk digitaal tot uw beschikking. U kunt exact zien wat de sterke- en verbeterpunten van uw organisatie zijn. Onze experts ondersteunen en adviseren u om de verbeterpunten te transformeren in sterke punten. Gezamenlijk naar een groene beoordeling!
Overige inspecties
Naast voedselveiligheid inspecties zijn wij ook gespecialiseerd in ander soort inspecties. Uitbreiding van het basispakket is mogelijk met de volgende inspecties:
Gezonde Voeding
Veiligheid
Drank & Horeca Wet
Arbo & Milieu
Audit Beter Leven
COVID-19
Onze inspecteurs doen verslag
Weten hoe een inspectie er aan toe gaat? Onze inspecteurs brengen regelmatig verslag uit. Ze bezoeken supermarkten, bakkerijen, zorginstellingen, cateraars, ijssalons en andere versspecialisten.
Goemans IJscafé: nieuw interieur, schoon als vanouds
Goemans IJscafé heeft een nieuwe zithoek. Met de ingebruikname komt ook de fijne interactie met de klanten weer terug, hoopt Walter Goemans.
Frisse focus op schoonmaakplan bij Bakkerij Vromans
Bakkerij Vromans heeft het schoonmaakplan geüpdatet. Resultaat: gemotiveerde medewerkers met een frisse focus op de schoonmaak.
Op maat gemaakt schoonmaakplan bij Vomar Voordeelmarkt
Vomar Voordeelmarkt in Wormer werkt met een schoonmaakplan op maat. Elke ochtend wordt op naleving gecontroleerd.
Verrassingsbezoek aan Voedselbank Nijmegen
Jaarlijks bezoeken wij de Voedselbank Nijmegen voor een inspectie. Onze inspecteur doet verslag. Hij ziet veel positieve ontwikkelingen.
Twee dagen op inspectie bij Laurentius Ziekenhuis
Na een inspectie bij Laurentius Ziekenhuis is het onze inspecteur duidelijk: de service gaat onverminderd door. Voor bezoekers en personeel.
Meer informatie of vragen?
Wilt u meer weten over één van de bovenstaande inspecties? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!