INSPECTIES2021-03-19T09:58:08+01:00

INSPECTIE

Wilt u een inspectie aanvragen en een groene beoordeling krijgen of behouden? De wettelijke verplichtingen en regels rondom voedselveiligheid zijn ingewikkeld. Veranderingen in het nieuwe interventiebeleid zorgen voor een adequate HACCP-aanpak. Wij adviseren, begeleiden en ondersteunen uw organisatie bij het verkrijgen van een groene beoordeling. Met Houwers Groep weet u waar u aan toe bent!

Wat u van ons kunt verwachten

Bij Houwers Groep kunt u heldere communicatielijnen en duidelijkheid verwachten. Het inspectieproces bestaat uit de volgende stappen:

Inleiding van inspectie

Bij aankomst bij de locatie meldt de inspecteur zich bij de locatie verantwoordelijke. De inspecteur geeft hier aan wat voor een inspectie wordt uitgevoerd en of microbiologisch onderzoek hier deel van uitmaakt.

Inspectie op locatie

Onze deskundige inspecteurs toetsen uw organisatie op locatie op basis van de voor uw branche geldende hygiënecode. Tijdens de inspectie worden uw processen beoordeeld op basis van waarnemingen en metingen. Onze inspecteurs voeren onder andere een microbiologisch onderzoek, temperatuur- en hygiënemetingen uit.

Bespreken van resultaten van de inspectie

Na de inspectie worden de resultaten met u besproken. De inspecteur geeft aan de hand van de ruwe data de verbeterpunten aan. Daarna wordt er een rapportage opgesteld. Deze is gemakkelijk te bekijken wanneer u op onze website inlogt. Hierdoor heeft u alle informatie gemakkelijk digitaal tot uw beschikking. U kunt exact zien wat de sterke- en verbeterpunten van uw organisatie zijn. Onze experts ondersteunen en adviseren u om de verbeterpunten te transformeren in sterke punten. Gezamenlijk naar een groene beoordeling!

Overige inspecties

Naast voedselveiligheid inspecties zijn wij ook gespecialiseerd in ander soort inspecties. Uitbreiding van het basispakket is mogelijk met de volgende inspecties:

  • Gezonde Voeding

  • Veiligheid

  • Drank & Horeca Wet

  • Arbo & Milieu

  • Audit Beter Leven

  • COVID-19

Onze inspecteurs doen verslag

Weten hoe een inspectie er aan toe gaat? Onze inspecteurs brengen regelmatig verslag uit. Ze bezoeken supermarkten, bakkerijen, zorginstellingen, cateraars, ijssalons en andere versspecialisten.

Meer informatie of vragen?

Wilt u meer weten over één van de bovenstaande inspecties? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact op
Go to Top