HORECA 2017-07-05T14:12:51+00:00

HORECA

Heeft u een passie voor eten en bent u hoofdzakelijk bezig met het creëren van een optimale klantbeleving? Vergeet niet de voedselveiligheid binnen uw organisatie te waarborgen! Houwers Groep faciliteert zowel zelfstandige horecaondernemers als franchiseformules. Ook voor de cateringbranche en voor ijssalons bieden wij onze expertise aan. Heeft u vragen over verlenging van de THT? Of heeft u hulp nodig bij het maken van risicoanalyses? Ook dan helpen wij u graag. Door onze zeer ervaren en deskundige inspecteurs ondersteunen wij u op weg naar een groene beoordeling voor uw locatie of franchiseonderneming!

Groene beoordeling voor elke ondernemer!

Wij faciliteren diverse organisaties, van franchiseorganisaties tot zelfstandige horecaondernemers. Ook ondernemers binnen nichemarkten helpen wij aan een groene beoordeling. Een groene beoordeling brengt belangrijke voordelen met zich mee. Met een dergelijke beoordeling beschikt u over een bewijs van uw goede manier van werken, wat voor vertrouwen zorgt bij uw gasten. Ook weet u waar nog verbeterpunten zijn en hoe u deze moet aanpakken. Meer dan voldoende redenen om vandaag nog een inspectie aan te vragen!

Franchise

Bij inspecties voor de franchiseorganisatie zorgen wij voor de volledige inrichting en uitvoering van de processen. Ook meten en toetsen onze deskundige inspecteurs de bewakingsprocedures en wordt er informatie verstrekt op zowel operationeel als op managementniveau. Voor de franchisenemer bieden wij ondersteuning en advies op maat aan om voortdurend verbeteringen te kunnen blijven doorvoeren.

Zelfstandig ondernemer

Als zelfstandig ondernemer bent u verantwoordelijk voor diverse uiteenlopende werkzaamheden. Voedselveiligheid vormt hierbij een belangrijk onderdeel. Houwers Groep ondersteunt zelfstandige ondernemers en geeft advies op maat. Wilt u weten hoe wij uw organisatie kunnen ondersteunen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Business-to-business

Bent u actief in een nichemarkt, zoals ijs, bonbons of delicatessen en levert u aan restaurants? Dan wordt u aangemerkt als producent. Wanneer u als producent bent aangemerkt gelden er andere eisen en regels op het gebied van etikettering, verpakking en microbiologische tests. Wij adviseren u graag op het gebied van voedselveiligheid binnen uw organisatie. Met onze deskundige inspecteurs kunt u zonder zorgen in een business-to-business markt opereren!

Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen?

Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

Neem contact op