LINKS & DOWNLOADS

DOWNLOADS

Bekijk hier de allergenenlijst, print het HACCP weekformulier of maak gebruik van andere downloads, zoals de beslisboom met betrekking tot etikettering.

Accreditatie HG (NL)
Accreditatie HG (EN)
Scope accreditatie
Allergenenlijst
Allergenenkaart
Algemene voorwaarden Houwers Groep
HACCP weekformulier 2023
Beslisboom m.b.t. etikettering
Schoonmaakplan

Infographic van Houwers Groep:
Stappenplan HACCP-certificering en Checkpunt Voedselveiligheid

LINKS

NVWA: Checkpunt Voedselveiligheid
Checkpunt Voedselveiligheid is een privaat programma op het gebied van voedselveiligheid. Bedrijven kunnen daar vrijwillig aan deelnemen.

Flyer NVWA: Zekerheid over voedselveilig werken
De controle van Houwers Groep is geaccepteerd door de NVWA. Het nieuwe programma heet Checkpunt Voedselveiligheid (voorheen POC). Bekijk de flyer om te lezen wat dit precies inhoudt en welke voordelen dit u biedt.

Voedingscentrum Hygiënecode en veiligheid
Voor professionals die werken volgens een hygiënecode voor zorginstellingen is er een speciale website. Onmisbaar voor medewerkers van zorginstellingen die werken met voeding.

IJscentrum
Houwers Groep is nauw betrokken bij het IJscentrum, de autoriteit op het gebied van ambachtelijk ijs. We maken gebruik van elkaars expertise.

Voedselinspectie
Op de website Voedselinspectie vindt u een overzicht van bedrijven en instellingen die zich door Houwers Groep lieten inspecteren, met als gevolg een groene beoordeling.

CleanUpp
CleanUpp is de waarmee bedrijven hun HACCP-registratie heel eenvoudig kunnen bijhouden. Houwers Groep heeft een partnerschap met het bedrijf achter de app en adviseert het gebruik ervan van harte aan. Lees ook het verhaal van CleanUpp op onze Portfolio-pagina.

Heeft u een vraag?

Neem contact op