LINKS & DOWNLOADS

DOWNLOADS

Bekijk hier de allergenenlijst, print het HACCP weekformulier of maak gebruik van andere downloads, zoals de beslisboom met betrekking tot etikettering.

Accreditatie HG (NL)
Accreditatie HG (EN)
Scope accreditatie
Allergenenlijst
Allergenenkaart
Algemene voorwaarden Houwers Groep
HACCP weekformulier 2022
Beslisboom m.b.t. etikettering
Schoonmaakplan

Infographic van Houwers Groep:
Stappenplan HACCP-certificering en zelfcontrole

LINKS

NVWA: zelfcontrolesysteem
Zelfcontrolesystemen zijn private systemen op het gebied van voedselveiligheid. Bedrijven kunnen daar vrijwillig aan deelnemen.

Flyer NVWA: Zekerheid over voedselveilig werken
Het zelfcontrolesysteem van Houwers Groep is geaccepteerd door de NVWA. Zo’n systeem heet een POC (Privaat Orgaan Controlesysteem). Bekijk de flyer om te lezen wat dit precies inhoudt en welke voordelen dit u biedt.

Voedingscentrum Hygiënecode en veiligheid
Voor professionals die werken volgens een hygiënecode voor zorginstellingen is er een speciale website. Onmisbaar voor medewerkers van zorginstellingen die werken met voeding.

IJscentrum
Houwers Groep is nauw betrokken bij het IJscentrum, de autoriteit op het gebied van ambachtelijk ijs. We maken gebruik van elkaars expertise.

Voedselinspectie
Op de website Voedselinspectie vindt u een overzicht van bedrijven en instellingen die zich door Houwers Groep lieten inspecteren, met als gevolg een groene beoordeling.

CleanUpp
CleanUpp is de waarmee bedrijven hun HACCP-registratie heel eenvoudig kunnen bijhouden. Houwers Groep heeft een partnerschap met het bedrijf achter de app en adviseert het gebruik ervan van harte aan. Lees ook het verhaal van CleanUpp op onze Portfolio-pagina.

Heeft u een vraag?

Neem contact op