Zaken doen met Houwers Groep is zaken doen met een gerenommeerd inspectiebedrijf.

Onze dienstverlening is verdeeld over de volgende onderdelen:

INSPECTIE

Veranderingen in het overheidsbeleid vragen om een goede HACCP-aanpak. Wilt u een inspectie aanvragen maar weet u niet exact wat u kunt verwachten? Wij adviseren, begeleiden en ondersteunen uw organisatie bij het verkrijgen van een groene beoordeling. Met Houwers Groep weet u exact waar u aan toe bent!

Hoe werkt een inspectie?

CERTIFICERING

Wilt u ook in aanmerking komen voor een HACCP-certificaat? Wij zijn als onafhankelijk inspectiebedrijf door de overheid geautoriseerd om deze certificering rechtstreeks aan u te verstrekken. Vraag vandaag nog uw inspectie aan!

Ja, ik wil een HACCP-certificering

CHECKPUNT VOEDSELVEILIGHEID

Voorkom risico, voor uw klant en voor uzelf. Schakel ons in voor aangepast overheidstoezicht. Houwers Groep heeft een door de NVWA geaccepteerd controlesysteem. Dit betekent dat onze inspecteurs uw organisatie onaangekondigd inspecteren. Scoort uw organisatie gedurende een langere periode een ruime voldoende? Dan vormt u in de ogen van de NVWA niet of nauwelijks een risico voor de consument. Met als resultaat: aangepast toezicht voor uw organisatie.

Ik wil deelnemen!

ONDERSTEUNING

Wilt u zelf werken aan voedselveiligheid? Met onze kennis en expertise zijn wij in staat om u te ondersteunen bij het opstellen en het invoeren van een kwaliteitsmanagementsysteem. Onze experts begeleiden u bij systemen zoals ISO/FSSC 22000, IFS, EG-erkenning, HACCP etc. Samen gaan we de strijd aan om de certificeringsnorm te behalen of te behouden!

Hulp bij een voedselveilig bedrijf

TRAININGEN

Wilt u het kennisniveau van uw medewerkers of uw eigen kennis op het gebied van voedselveiligheid vergroten? Maak kennis met onze workshops, opleidingen en trainingen en vergroot uw expertise! U kunt zelf kiezen waar de training plaatsvindt. Dit kan klassikaal of bij u op de werkvloer. Wij bieden ook de mogelijkheid aan om via een speciale e-learningmodule de kennis van uw medewerkers te vergroten.

Trainingen voedselveiligheid

CHECKPUNT VOEDSELVEILIGHEID

Houwers Groep is door de NVWA geaccepteerd voor het Checkpunt Voedselveiligheid-programma. Voorheen heette dit ‘POC-systematiek’. U wordt aangemeld als locatie binnen het Checkpunt Voedselveiligheid-programma wanneer u voldoet aan de voorwaarden voor het invoeren van een zelfcontrole. Dat betekent: verminderd toezicht door NVWA. Lees hier alles over het in juni 2022 ingevoerde Checkpunt Voedselveiligheid-programma.

IK WIL DEELNEMEN!

Wilt u weten wat HOUWERS GROEP voor u kan betekenen?

Neem contact op