VOEDSELVEILIGHEID 2018-05-31T08:01:58+00:00

Zaken doen met Houwers Groep is zaken doen met een gerenommeerd inspectiebedrijf.

Onze dienstverlening is verdeeld over de volgende onderdelen:

INSPECTIE

Wilt u een inspectie aanvragen maar weet u niet exact wat u kunt verwachten? Zeker door de huidige veranderingen in het overheidsbeleid is het nog belangrijker geworden om te zorgen voor een adequate HACCP-aanpak. Wij adviseren, begeleiden en ondersteunen uw organisatie bij het verkrijgen van een groene beoordeling. Met Houwers Groep weet u exact waar u aan toe bent!

LEES VERDER

CERTIFICERING

Wilt u ook in aanmerking komen voor een HACCP-certificaat? Wij zijn als onafhankelijk inspectiebedrijf door de overheid geautoriseerd om deze certificering rechtstreeks aan u te verstrekken. Vraag vandaag nog uw inspectie aan!

LEES VERDER

ZELFCONTROLE

Wilt u geen risico vormen voor uw consument en aangepast overheidstoezicht? Houwers Groep heeft een door de NVWA geaccepteerd zelfcontrolesysteem ontwikkeld. Dit betekent dat onze inspecteurs uw organisatie onaangekondigd inspecteren. Scoort uw organisatie gedurende een langere periode een ruime voldoende? Dan vormt uw organisatie in de ogen van de NVWA niet of nauwelijks een risico voor de consument. Met als resultaat: aangepast toezicht voor uw organisatie.

LEES VERDER

ONDERSTEUNING

Wilt u zelf werken aan voedselveiligheid? Met onze kennis en expertise zijn wij in staat om u te ondersteunen bij het opstellen en het invoeren van een kwaliteitsmanagementsysteem. Onze experts begeleiden u bij systemen zoals ISO/FSSC 22000, IFS, EG-erkenning, HACCP etc. Samen gaan we de strijd aan om de certificeringsnorm te behalen of te behouden!

LEES VERDER

OPLEIDINGEN

Wilt u het kennisniveau van uw medewerkers of uw eigen kennis op het gebied van voedselveiligheid vergroten? Maak kennis met onze workshops, opleidingen en trainingen en vergroot uw expertise! U kunt zelf kiezen waar de training plaatsvindt. Dit kan klassikaal of bij u op de werkvloer. Wij bieden ook de mogelijkheid aan om via een speciaal e-learningmodule de kennis van uw medewerkers te vergroten.

LEES VERDER

Wilt u weten wat HOUWERS GROEP voor u kan betekenen?

Neem contact op