OPLEIDINGEN2019-05-13T09:41:01+02:00

TRAININGEN VOEDSELVEILIGHEID

Wilt u het kennisniveau van uw medewerkers of uw eigen kennis op het gebied van voedselveiligheid vergroten? Maak kennis met onze workshops, opleidingen en trainingen in voedselveiligheid en vergroot uw expertise! U kunt zelf kiezen waar de training plaatsvindt. Dit kan klassikaal of bij u op de werkvloer. Of ga de uitdaging aan om via een speciale e-learningmodule de kennis van uw medewerkers te vergroten. Meld u hier aan voor een training voedselveiligheid binnen uw sector.

Dé voedselveiligheid training voor uw medewerkers

Onze trainingen omvatten alle onderdelen om veilig met voedsel te kunnen werken. Diverse elementen van voedselveiligheid en kwaliteit op de werkvloer komen aan bod. Het doel van al onze trainingen is gerichte verbetering door gedragsbeïnvloeding. De nadruk van onze trainingen liggen altijd op de praktische vertaling naar de werkvloer. Zo kan iedereen de opgedane kennis gemakkelijk implementeren in de praktijk! Alle trainingen van Houwers Groep voldoen aan de wettelijke eisen. Van e-learningmodules tot trainingen op maat.

“Een workshop HACCP voorkomt bedrijfsblindheid”

De familie Granucci bereidt dagelijks vers ijs voor tientallen afnemers. Houwers Groep geeft in house-workshops HACCP om ervoor te zorgen dat iedere afnemer op dezelfde manier met dit versproduct omgaat. Gioia Granucci: “Het is voor ons belangrijk dat al onze afnemers goed met ons ijs omgaan. Zij moeten de regels goed over kunnen brengen naar hun personeel. Op zo’n dag worden veel vragen beantwoord. Over registratie, temperaturen, binnenkomst van goederen, schoonmaakmiddelen en de vitrine. De Hygiënecode biedt niet altijd een duidelijke oplossing. Houwers Groep kijkt op een realistische manier naar hygiëne en voedselveiligheid. Je kunt niet alléén uitgaan van de Hygiënecode om het echt góed te doen. Een workshop HACCP voorkomt bedrijfsblindheid. Houwers Groep werkt erg verfrissend.”

Toetsmodule: Waarom? Daarom!

Uw medewerkers zijn van groot belang bij de beheersing van uw processen en om de veiligheid rondom voedsel te waarborgen. Om u als ondernemer te ondersteunen is de toetsmodule Waarom? Daarom! ontwikkeld. Dit is het ideale digitale leerplatform voor voedselveiligheid. In april hebben we ons e-learning platform compleet vernieuwd. We beginnen met een e-learningmodule voor kleinschalig wonen. In juni 2019 volgen de e-learningmodules voor horeca en ijsbereiding.

Uw medewerkers kunnen op drie verschillende niveaus getoetst worden:

Per niveau leert uw medewerker op zijn of haar eigen tempo meer over de basisvoorwaarden en processtappen uit de geldende hygiënecode. Hierbij kunt u denken aan instructies over veilige bereiding van voedsel, omgaan met temperatuur, houdbaarheidsdatum en uitgifte van voedsel. Waarom? Daarom! is een leuke en eigentijdse manier om kennis te toetsen, waarmee u bovendien direct kunt aantonen dat uw medewerkers een gerichte training hebben gevolgd.

Wilt u een training of een online toetsmodule aanvragen of wilt u meer informatie ontvangen?

Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

Neem contact op