Symposium 2017-09-11T15:59:59+00:00

SYMPOSIUM

Als toonaangevend inspectiebedrijf vinden wij het belangrijk om de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid in combinatie met voedselveiligheid met u te delen. Daarom ontmoeten wij u graag tijdens ons middagsymposium, op donderdag 28 september a.s. met als thema ‘Duurzaamheid, hoe maak je het inzichtelijk?’.

Wat kunt u verwachten?

Duurzaamheid is een hot topic. Iedereen raakt zich ervan bewust dat we voorzichtiger met de overgebleven grondstoffen om moeten gaan. Bijvoorbeeld ruim 25% van het voedsel dat ziekenhuizen en zorginstellingen inkopen belandt in de container. Hier valt veel winst te halen. Ook voor de kwaliteit van leven van de bewoners, want voeding heeft hierop een grote impact. Wij kunnen u hierbij ondersteunen door inzichtelijk te maken waar de verbeterpunten liggen. Tijdens deze middag krijgt u verschillende visies, ervaringen en trends te horen over hoe duurzaamheid, voedselverspilling en voedselveiligheid hand in hand met elkaar kunnen gaan.

Het programma

13:00 Ontvangst met koffie bij Hotel Van der Valk
13:30 Welkomstwoord door Toos Houwers, directeur Houwers Groep
13:45 Ir. A.J.M. (Toine) Timmermans, programmamanager duurzame voedselketens. Verbeter de kwaliteit van het leven.
14:15 Christiaan Hoeben, adviseur duurzaamheid Houwers Groep: pilot bij Beweging 3.0
14:45 Pauze
15:15 Wil Jansen, productdeskundige Houwers Groep: duurzaamheid in relatie met voedselveiligheid
15:45 Ruimte voor discussie
16:15 Afronding en borrel
18:00 Einde

Heb je interesse?

Graag nodigen wij u uit om deel te nemen aan dit symposium. We organiseren dit kosteloos voor de trouwe klanten van Houwers Groep. Inschrijven kan tot 20 september via verkoop@houwersgroep.nl. Wees er snel bij want er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Voor vragen kunt u contact opnemen met Fabiënne Krijtenberg via 0345-511903.

Wij verheugen ons op uw komst en verwelkomen u graag op donderdag 28 september a.s. bij Hotel Van der Valk te Tiel.

Met vriendelijke groet,
Team Houwers Groep