Over onsHouwers Groep is een onafhankelijk inspectiebedrijf op het gebied van voedselveiligheid. Daarin zijn we inmiddels al 25 jaar actief, eerder onder de naam Houwers Holtackers. We kunnen uw locatie of organisatie inspecteren, maar we bieden ook ondersteuning en opleidingen op het gebied van voedselveiligheid.

Groen licht voor uw bedrijf
Alles wat wij doen is gericht op groen licht voor uw bedrijf. Ofwel: we gaan samen met u op weg naar de verplichte HACCP-certificering. Dat doen we door u na de inspectie de juiste handvatten te bieden om te voldoen aan de voedselwetten en uw processen op het gebied van voedselveiligheid te verbeteren. Wij weten als geen ander de geldende regelgeving te vertalen naar de praktijk en de werkvloer.

Geaccepteerd door de NVWA
In 2010 zijn wij door de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit geaccepteerd als erkend inspectiebedrijf. Dat betekent dat wij organisaties na onze inspectie een HACCP-certificaat kunnen verstrekken: deze hoeft niet meer door een overheidsorganisatie goedgekeurd te worden. De acceptatie door de NVWA is uniek in onze branche. Als onafhankelijk inspectiebedrijf zijn wij dan ook trots op deze acceptatie. Maar de waardering die we al jaren van onze klanten krijgen, is waar we het voor doen en blijven doen.Houwers Groep, voor wie?
De belangrijkste sectoren waarin we onze werkzaamheden verrichten zijn horeca, vers en zorg. Het horecasegment omvat horeca, catering en ijs. Het verssegment omvat supermarkten, detailhandels zoals bakkers, poeliers en agf-zaken. Het zorgsegment omvat ziekenhuizen, zorgcomplexen en woonvormen.

Nieuws
We vinden het belangrijk om het nieuws en de laatste ontwikkelingen op het gebied van voedselveiligheid met u te delen. Dit doen we met onze nieuwsbrief en de publicatie van het laatste nieuws op onze homepage. Vele bedrijven gingen u al voor en doen hiermee hun voordeel.

 

Nieuws


Food for thought afbeelding

Food for thought

[24-05-2017] ONGEKOELD PRESENTEREN, JA MOOI, MAAR HOE?

Onderweg krijgen onze inspecteurs geregeld vragen over ongekoelde presentatie. lees verder
Eye opener afbeelding

Eye opener

[24-05-2017] DUURZAAM OF BIOLOGISCH?

We willen allemaal genieten van het leven en tegelijkertijd goed voor ons lichaam zorgen door gezond te eten. lees verder
Nieuws Houwers Groep afbeelding

Nieuws Houwers Groep

[24-05-2017] PRIJS VERZILVERD

Een bijzonder moment voor IJskaffee de Kei, afgelopen maand. We blikken eerst even terug, naar de IJsVak-Beurs van 2016. lees verder
Uit ‘t veld afbeelding

Uit ‘t veld

[24-05-2017] SZMK ONTVANGT CERTIFICAAT VOOR VOEDSELVEILIGHEID

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK) heeft vrijdag 21 april voor alle Grand Cafés het certificaat voedselveiligheid ontvangen. lees verder