OPLEIDINGEN2017-07-05T08:13:26+02:00

OPLEIDINGEN

Wilt u het kennisniveau van uw medewerkers of uw eigen kennis op het gebied van voedselveiligheid vergroten? Maak kennis met onze workshops, opleidingen en trainingen en vergroot uw expertise! U kunt zelf kiezen waar de training plaatsvindt. Dit kan klassikaal of bij u op de werkvloer. Wij bieden ook de mogelijkheid aan om via een speciaal e-learningmodule de kennis van uw medewerkers te vergroten. Wilt u een training aanvragen? Klik hier om uw aan te melden!

De training voor uw medewerkers

Wat kunt u verwachten van onze trainingen? Onze trainingen omvatten alle onderdelen om veilig met voedsel te kunnen werken. Diverse elementen van voedselveiligheid en kwaliteit op de werkvloer komen aan bod. Het doel van al onze trainingen is gerichte verbetering door gedragsbeïnvloeding. De nadruk van onze trainingen liggen altijd op de praktische vertaling naar de werkvloer. Zo kan iedereen de opgedane kennis gemakkelijk implementeren in de praktijk! Alle trainingen van Houwers Groep voldoen aan de wettelijke eisen. Van e-learningmodules tot trainingen op maat, Houwers Groep biedt het aan!

Toetsmodule: Waarom? Daarom!

Uw medewerkers zijn van groot belang bij de beheersing van uw processen en om de veiligheid rondom voedsel te waarborgen. Om u als ondernemer te ondersteunen is de online toetsmodule Waarom? Daarom! ontwikkeld.

Uw medewerkers kunnen op drie verschillende niveaus getoetst worden:

Per niveau leert uw medewerker op zijn of haar eigen tempo meer over de basisvoorwaarden en processtappen uit de geldende hygiënecode. Hierbij kunt u denken aan instructies over veilige bereiding van voedsel, omgaan met temperatuur, houdbaarheidsdatum en uitgifte van voedsel. Waarom? Daarom! is een leuke en eigentijdse manier om kennis te toetsen, waarmee u bovendien direct kunt aantonen dat uw medewerkers een gerichte training hebben gevolgd.

Wilt u een training of een online toetsmodule aanvragen of wilt u meer informatie ontvangen?

Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

Neem contact op