ONDERSTEUNING BIJ VOEDSELVEILIGHEID

Wilt u zelf werken aan voedselveiligheid maar weet u niet waar u moet beginnen? Door onze kennis en expertise zijn wij in staat om u te ondersteunen bij; de dagelijkse praktijk, een calamiteit, onderbouwing voor nieuw concept, houdbaarheidsverlenging van producten, voedselverspilling of het gebruiken van verkregen informatie om gericht te sturen.

Kwaliteit bereiken wij samen!

Als ondernemer heeft u de stap gezet om de voedselveiligheid beter te gaan borgen of naar een hoger niveau te brengen, want u beseft: met voedselveiligheid neem je geen risico. De volgende stap is het overbrengen van uw visie naar alle afdelingen binnen uw organisatie. Het is belangrijk dat het systeem voor zowel de leidinggevende, de medewerkers als voor de leveranciers te begrijpen is. Onze manier van werken is toegespitst op de praktijk. Daarbij is het belangrijk dat elke medewerker enthousiast is óf wordt over zijn/haar takenpakket. Dat gaan we aanwakkeren met zaken die op de vloer spelen of noodzakelijk zijn; toelichten want begrijpen waarom bepaalde zaken belangrijk zijn zorgt voor enthousiasme en betrokkenheid. Kwaliteit bereik je samen!

Wat u van ons kunt verwachten

Wij werken vanuit een projectmatige aanpak met heldere communicatielijnen. Voordat onze experts voor u aan de slag gaan wordt er op basis van uw organisatie en wensen een plan op maat opgesteld. Het plan bestaat uit diverse elementen zodat u exact weet waar u aan toe bent. Het beoogde doel is de vertrekvraag. Wanneer een onderbouwing voor een nieuw product nodig is, of een benchmark moet worden opgestart vraagt dat iets anders dan wanneer er behoefte is aan het monitoren op verbeteracties en vaststellen van trends in tekortkomingen per periode. Het leveren van informatie, daarin zijn we onderscheidend.

Wij kunnen u ondersteunen bij de volgende zaken:

Managementinformatie om gericht uw organisatie te sturen;

De begeleiding en training van uw medewerkers;

Houdbaarheidsverlenging van producten;

Calamiteiten bij voedselincident of NVWA-bezoek;

Ondersteuning bij levering aan derden;

Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij geven u graag meer informatie.

Neem contact op