VEILIG DE FEESTDAGEN DOOR

December staat weer voor de deur en al lijkt het kerstdiner nog ver weg toch kunt u nu al met de voorbereidingen beginnen. Naast bepalen wat er op het menu komt te staan is het aan te raden om met alle medewerkers de procedures nog eens goed door te nemen.

Procedures als handhygiëne, voorkomen van kruisbesmetting, op de juiste wijze en bij de juiste temperaturen opslaan, goed doorverhitten terugkoelen en opwarmen, strenge controle bij ontvangst(ook uw leveranciers hebben het druk) en goede retour en afvalverwerking zijn een paar voorbeelden van zaken waarvan u zeker wilt weten dat deze goed verlopen.

In tijden van grote drukte heeft u niet de gelegenheid om alles goed te monitoren en moet u kunnen vertrouwen op de kennis en zelf corrigerend vermogen van uw medewerkers. Train en toets hen daarom nu extra zodat u straks, als de tijd krap is, kunt profiteren en niet hoeft te corrigeren.

2017-05-30T11:51:57+02:005 december 2013|2013, Nieuws|