EVEN VOORSTELLEN

Ik ben Milco Meere en ben sinds november 2017 werkzaam bij Houwers Groep. In 2014 ben ik afgestudeerd als diëtist aan de Haagsche Hogeschool. Tijdens mijn studie vond ik het onderwerp voedselveiligheid erg interessant en ben dan ook, na mijn studie, gelijk werkzaam gebleven in deze branche.

In deze periode heb ik erg veel geleerd over voedselveiligheid en wat daar allemaal bij komt kijken. Ik merkte dat ik het leuk vond om mensen te helpen en mijn kennis omtrent voedselveiligheid aan hen over te dragen. Dit heeft er mede voor gezorgd dat ik nu werkzaam ben bij Houwers Groep.

Wat mij aanspreekt aan de Houwers Groep is dat je bedrijven kan helpen om voedselveilig te werken. Het werk is afwisselend doordat je bedrijven mee kan nemen in het onderwerp voedselveiligheid door middel van inspecties, adviezen en trainingen. Ik vind het fijn wanneer ik bedrijven met vragen over voedselveiligheid kan helpen en de bedrijven bewust kan maken van het belang van voedselveilig werken.
Tevens kom ik in veel verschillende levensmiddelenbedrijven en heb ik veel contact met de werkzame personen van deze bedrijven, wat dit werk erg leuk maakt. Op dit moment ben ik vooral werkzaam in het zuidwesten van Nederland.

Naast mijn werk houd ik ervan om te sporten en lange wandelingen te maken met mijn hond.

De foto is gemaakt tijdens de Horecava beurs van 2018. Ik vond het erg leuk dat ik het bedrijf mede mocht vertegenwoordigen en ondernemers kon vertellen over de samenwerking met CleanUpp.

2018-02-22T16:00:24+00:00 22 februari 2018|2017, Nieuws, Nieuws Houwers Groep|