BAKKER BART KIEST VOOR HOUWERS HOLTACKERS…

Bart’s Retail heeft in het voorjaar gekozen voor Houwers Holtackers.

Bakker Bart is een franchiseketen van bakkerswinkels op toplocaties. De formule wordt geleid en ondersteund door Bart’s Retail B.V., de franchiseorganisatie. In 1977 werd de eerste Bakker Bart geopend in Nijmegen en sindsdien is Bakker Bart doorgegroeid naar 193 winkels. Alle Bakker Bart-winkels werken met vers deeg en bakken dagelijks doorlopend verse broodproducten. Met ingang van 16 april j.l. worden alle Bakker Bart’s geïnspecteerd door Houwers Holtackers. Tijd voor een eerste terugblik op de uitgevoerde inspecties…

Onze inspecteurs worden goed ontvangen door de gedreven ondernemers van Bakker Bart en het winkelbegeleidingsteam (WBT) Na een training van het winkelbegeleidingsteam op Bart’s University zijn ook alle WBT’ers mee geweest op inspectie. De voorbereidingen waren getroffen en de onaangekondigde inspecties konden van start gaan. De Houwers Holtackers methode wordt als zeer plezierig en leerzaam ervaren. Alle ondernemers waren vooraf goed geïnformeerd via het intranet van Bakker Bart genaamd Bartnet. De ondernemers geven aan dat ze merken dat de HH inspectie methode gericht is op het proces en de risico’s die dit dagelijks met zich mee kan brengen. Ooit een scholing gehad, maar de kennis over voedselveiligheid en de betekenis hiervan in de dagelijkse praktijk is ècht andere koek. Door niet alleen de ondernemer maar ook de medewerkers mee te nemen in het proces worden de inspecties niet als belerend beschouwd. Geen softe methode over allerlei details maar een heldere terugkoppeling op verbeteringen in het proces. Dit alles ingevoerd en op een moderne manier makkelijk en eenvoudig te volgen via het intranet.

De belofte van Houwers Holtackers; we gaan voor groen blijft zo het gezamenlijke doel!

2017-06-06T13:48:44+02:0022 mei 2012|2012, Nieuws|