Moet ik per se werken met een schoonmaakplan?
Een schoonmaakplan is een hulpmiddel waarop iedereen kan zien: wat schoongemaakt moet worden, hoe vaak dat moet gebeuren, met welk middel en hoe [...]
Een schoonmaakplan is een hulpmiddel waarop iedereen kan zien: wat schoongemaakt moet worden, hoe vaak dat moet gebeuren, met welk middel en hoe [...]
Voor een goede werking van een desinfectiemiddel moeten de handen altijd eerst gewassen worden. Er zijn natuurlijk omstandigheden te bedenken waarin dat niet [...]
Een desinfectiemiddel voor gebruik in een levensmiddelenomgeving is altijd voorzien van een goedkeuringsnummer. Goedgekeurde desinfectiemiddelen hebben een N-nummer (oud format), NL-nummer (toegelaten in [...]
Uw slagroommachine is een complex apparaat dat veel aandacht nodig heeft. Het desinfecteren gebeurt meestal met een chlooroplossing of een middel met peroxide. [...]
Frituren gebeurt overal, maar het meest in de horeca. Daar komt deze vraag ook regelmatig naar voren. Een sluitend antwoord is moeilijk te [...]
Er zijn verschillende soorten desinfectiemiddelen op basis van peroxide, chloor, quatenaire amoniumverbinding, alcohol of een combinatie van schoonmaak- en desinfectiemiddel. Voor alle vormen [...]
Een schoonmaakplan geeft aan met welke schoonmaakmiddelen een onderdeel schoongemaakt moet worden. Ook hoe dat schoonmaakmiddel gebruikt moet worden en hoe vaak het [...]