Kan ik een houdbaarheidsonderzoek laten uitvoeren?
Ja dat kan. Wij willen wel benadrukken dat er geen standaardpakket en bijbehorende prijs is. Een houdbaarheidsonderzoek is van meerdere factoren afhankelijk die [...]
Ja dat kan. Wij willen wel benadrukken dat er geen standaardpakket en bijbehorende prijs is. Een houdbaarheidsonderzoek is van meerdere factoren afhankelijk die [...]
Dat is te veel op even kort te benoemen. Het is afhankelijk van meerdere factoren zoals welk product, de verpakkingsmethode, toevoegingen enzovoort. In [...]
Ja, dat klopt. In dit artikel vindt u de informatie en hoe wij er bij onze inspecties mee omgaan.
In de leidraad allergenen in de horeca staan de afspraken die de NVWA met KHN gemaakt heeft. Andere sectoren mogen ook van deze [...]
Op locatie moet dit op het moment dat de klant hiernaar vraagt. Op afstand (webshop etc.) is dit inzichtelijk bij het product of [...]
Verkopen van producten na de THT is geen overtreding van de Warenwet. Afhankelijk van de eigenschappen van het product moet onderzoek aantonen dat [...]
Een THT-datum wordt vastgesteld aan de hand van onder meer de: producteigenschappen bacteriologische gesteldheid bederffactoren toevoegingen van stoffen die de houdbaarheid beïnvloeden Voor [...]
Een overzicht van de 14 verplicht te duiden allergenen kunt u hier downloaden.
Wat allemaal op een etiket aangeduid moet worden, is omschreven het Warenwetbesluit Informatie Levensmiddelen. Deze wet is een uitvloeisel van de Europese Verordening [...]
Een THT (tenminste houdbaar tot) datum staat op producten die niet zo snel bederven. Voor een aantal producten zoals pasta, rijst, kruiden(mixen), zuren [...]