Wat staat er in een managementrapport?
Als klant ontvangt u jaarlijks van ons een managementrapport. Hierin staan onder meer de resultaten van de inspecties van dat jaar omschreven. Zaken [...]
Als klant ontvangt u jaarlijks van ons een managementrapport. Hierin staan onder meer de resultaten van de inspecties van dat jaar omschreven. Zaken [...]
Als ondernemer in de foodsector weet u hoe belangrijk een voedselveilige werkomgeving is. U handelt volgens de hygiënecode en uw personeel is goed [...]
Een schoonmaakplan is een hulpmiddel waarop iedereen kan zien: wat schoongemaakt moet worden, hoe vaak dat moet gebeuren, met welk middel en hoe [...]
Jazeker, ook wij ontwikkelen steeds verder op gebied van duurzaamheid. Ons doel daarbij is om in alle lagen van het bedrijf bewustwording te [...]
Dat hangt in eerste plaats af van welke hygiënecode van toepassing is. In elke code staan voorwaarden beschreven voor gebruik van deze systemen. [...]
Ja, dat mag. Voorwaarde is dat er altijd iemand aanwezig is die de vastgelegde gegevens kan laten zien. Houwers Groep werkt hiervoor samen [...]
Nee, dat doen wij niet! Wij zijn onpartijdig, ons doel is samen stappen te zetten om de voedselveiligheid naar een hoger plan te [...]
Ja dat kan. Wij willen wel benadrukken dat er geen standaardpakket en bijbehorende prijs is. Een houdbaarheidsonderzoek is van meerdere factoren afhankelijk die [...]
Wij verzorgen graag een bouwkundige inspectie waarbij we de algemene staat van het casco beoordelen en u handvatten geven voor routing en inrichting [...]
Wij hebben een laagdrempelige e-learning ‘Waarom…? Daarom…!’ die u voor iedere medewerker beschikbaar kunt stellen. Hier kunt u zien of er iets voor [...]