OndersteuningZelf werken aan voedselveiligheid? Dat is zelf actie ondernemen met ondersteuning van de Houwers Groep. Met onze rapportages en hulpmiddelen kunt u direct aan de slag met gerichte verbeteracties. Wij bieden support.

Ondersteuningsprogramma
Is er bijvoorbeeld een tekort aan kennis bij uw leidinggevende of heeft hij moeite medewerkers aan te spreken op afwijkend gedrag? Of kent de vakkenvuller de spelregels tijdens het vullen van het zuivel vak niet? Biedt uw leverancier de ondersteuning die hij/zij heeft beloofd? Ons ondersteuningsprogramma geeft antwoord op al deze vragen.

Werken aan verbetering
Met ons analytisch inzicht, onze kritische houding en onze expertise, helpen we voortdurend de kwaliteit van uw processen te verbeteren. U weet precies waar u aan toe bent. Met onze rapportages en hulpmiddelen kunt u direct zelf aan de slag met gerichte verbeteracties op geconstateerde verbeterpunten. U gaat samen met uw team gestructureerd en gericht werken aan verbetering.

Rapportagemodule
Uw acties rapporteert u terug aan de inspecteur. Een eenvoudige doch heldere rapportagemodule op ons intranet helpt u om al uw inspanningen te vermelden, te structureren en te monitoren. Bovendien blijft de informatie altijd beschikbaar voor u.

Managementrapportage
Alle vergaarde informatie uit de inspecties wordt gebundeld en de resultaten worden geanalyseerd. Uit deze analyse van de organisatie worden enerzijds de organisatorische verbeterpunten voor de gehele organisatie getoond en anderzijds wordt de basis van anticipatie geboden in de vorm van trends en (wettelijke) ontwikkelingen. Juist deze analyse op managementniveau maakt het verschil voor  beleid, jaarplannen en de daaraan gekoppelde budgetten. Het overzichtsrapport is een review voor het management die een groep van ondernemers, locaties of  woonunits informeert over de prestaties binnen de gehele organisatie.

Nieuws


Food for thought afbeelding

Food for thought

[24-05-2017] ONGEKOELD PRESENTEREN, JA MOOI, MAAR HOE?

Onderweg krijgen onze inspecteurs geregeld vragen over ongekoelde presentatie. lees verder
Eye opener afbeelding

Eye opener

[24-05-2017] DUURZAAM OF BIOLOGISCH?

We willen allemaal genieten van het leven en tegelijkertijd goed voor ons lichaam zorgen door gezond te eten. lees verder
Nieuws Houwers Groep afbeelding

Nieuws Houwers Groep

[24-05-2017] PRIJS VERZILVERD

Een bijzonder moment voor IJskaffee de Kei, afgelopen maand. We blikken eerst even terug, naar de IJsVak-Beurs van 2016. lees verder
Uit ‘t veld afbeelding

Uit ‘t veld

[24-05-2017] SZMK ONTVANGT CERTIFICAAT VOOR VOEDSELVEILIGHEID

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK) heeft vrijdag 21 april voor alle Grand Cafés het certificaat voedselveiligheid ontvangen. lees verder