CERTIFICERING 2017-07-05T16:51:19+00:00

CERTIFICERING

Wilt u ook in aanmerking komen voor een HACCP-certificaat? Wij zijn als onafhankelijk inspectiebedrijf door de overheid geautoriseerd om deze certificering rechtstreeks aan u te verstrekken. Houwers Groep is de voorloper op het gebied van voedselveiligheid. Vraag vandaag nog uw inspectie aan!

Wanneer heeft u recht op een HACCP-certificaat?

U heeft recht op een HACCP-certificaat wanneer u voldoet aan twee eisen. Een aantoonbaar beheerst proces en een uitgevoerde “groene” inspectie geven het recht op een inspectiecertificaat. Een aantoonbaar beheerst proces betekent dat een onderneming adequaat de verbeterpunten, die naar aanleiding van de inspectie zijn opgesteld, heeft doorgevoerd. Een groene beoordeling heeft veel voordelen. U beschikt over een bewijs van uw goede manier van werken, maar weet ook waar de verbeterpunten liggen. Meer dan voldoende redenen om vandaag nog uw inspectie aan te vragen. Kom ook in aanmerking voor een HACCP-certificaat!

Houwers Groep, voorloper in het vak!

Houwers Groep is de voorloper op het gebied van voedselveiligheid. De accreditatie volgens de ISO17020:2012 norm, die Houwers Groep heeft verkregen, is uniek in de inspectiewereld. De accreditatie toont aan dat wij met een goed functionerend managementsysteem werken en daarbij de processen volledig beheersen. De Raad voor Accreditatie (RVA) beoordeelt zowel het managementsysteem als de technische competenties van een inspectie-instelling. Houwers Groep is bevoegd om inspectiecertificaten te verstrekken op basis van een aantal goedgekeurde hygiënecodes. De scope van de accreditatie staat gepubliceerd op de website van de RVA onder nummer I243. Met Houwers Groep weet u zeker dat u in goede handen bent!

Wilt u ook in aanmerking komen voor een HACCP-certificaat?

Vraag dan snel een inspectie aan! Ook voor vragen of meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag!

Neem contact op