CERTIFICERING EN ZELFCONTROLE

Wanneer u tijdens de inspectie een ‘groene’ beoordeling heeft behaald en het verbeterplan heeft opgevolgd, is het tijd voor een beloning! Zo kunt u aan uw gasten en leveranciers laten zien dat u de HACCP binnen uw bedrijf en organisatie op orde heeft. Er zijn twee soorten beloning te verdienen, namelijk een inspectiecertificaat of de deelname aan de zelfcontrole.

CERTIFICERING

U heeft recht op een HACCP-certificaat wanneer u voldoet aan twee eisen. Een aantoonbaar beheerst proces en een uitgevoerde ‘groene’ inspectie geven het recht op een inspectiecertificaat. Een aantoonbaar beheerst proces betekent dat een onderneming adequaat de verbeterpunten, die naar aanleiding van de inspectie zijn opgesteld, heeft doorgevoerd. Een groene beoordeling heeft veel voordelen. U beschikt over een bewijs van uw goede manier van werken, maar weet ook waar de verbeterpunten liggen. Meer dan voldoende redenen om vandaag nog uw inspectie aan te vragen. Kom ook in aanmerking voor een HACCP-certificaat!

ZELFCONTROLE

Wanneer u gedurende een langere tijd een ruime voldoende heeft behaald, dan komt u in aanmerking voor deelname aan ons zelfcontrole systeem. Ons controlesysteem is zowel op individuele als op formulebedrijven toepasbaar. Onze zelfcontrole bestaat uit onaangekondigde inspecties waarbij de implementatie en de naleving van voorschriften uit een goedgekeurde hygiënecode worden gecontroleerd. Een onderdeel van de inspectie is de bemonstering van producten voor toetsing aan de hand van microbiologische criteria van de hygiënecode. Bij formulebedrijven worden alle locaties geïnspecteerd. Ook helpen wij om de kleur groen te behouden.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij geven u graag meer informatie.

Neem contact op