CBL 2017-07-05T08:34:04+00:00

CBL

Ben u actief in de supermarktbranche en wilt u graag uw voedselveiligheid op orde krijgen? Ook voor bedrijven binnen de CBL weet Houwers Groep als geen ander de regelgeving te vertalen naar de praktijk. Onze deskundige inspecteurs ondersteunen u bij de HACCP-controles. Ook helpen wij franchiseformules bij het opstellen van een plan van aanpak. Houwers Groep bezit de benodigde expertise om uw organisatie op groen te krijgen.

Wat u van ons kunt verwachten

Wanneer u de inspecties door Houwers Groep laat uitvoeren weet u exact waar u aan toe bent. Heldere en overzichtelijke communicatielijnen. Een deskundige inspecteur van Houwers Groep toets de HACCP in de winkel. Tijdens de inspectie worden de basisvoorwaarden en processen volgens de geldende hygiënecode getoetst. Uw locatie wordt door middel van waarnemingen en metingen beoordeeld op procesbeheersing. Na de inspectie worden de resultaten besproken. Aan de hand van de ruwe data geeft de inspecteur aan waar eventuele verbeteringen mogelijk zijn. Vervolgens wordt de opgestelde rapportage inzichtelijk gemaakt op ons intranet.

Groene beoordeling voor franchise

In de supermarktbranche is het van belang om voldoende aandacht te besteden aan de voedselveiligheid. Voedsel is het belangrijkste product en consumentenvertrouwen vormt hierdoor een belangrijk onderdeel voor herhaalaankopen. Wij ondersteunen supermarkten bij de HACCP-controles. Zeker voor formulebedrijven kan het lastig zijn om de continuïteit in veiligheid over alle vestigingen te waarborgen. Onze experts helpen u graag en stellen samen met u een plan van aanpak op om uw gehele organisatie op groen te krijgen.

Heeft u vragen over HACCP-controles of wilt u meer informatie ontvangen?

Wij adviseren u graag!

Neem contact op