Uw bedrijf is stilgelegd na controle door de NVWA. Wat nu?

Houwers Groep helpt uw bedrijf graag weer op orde te krijgen voor de openingsinspectie van de NVWA. Met ons stappenplan ziet u precies waar u zich bevindt in het traject naar heropening van uw bedrijf. Kijkt u mee in welke fase u zich bevindt? Download onze handige infographic stillegging-stappenplan en ga aan de slag!

Stap 1 - Bel ons 0345-511903

De NVWA heeft uw bedrijf bezocht en dit heeft geleid tot een sluiting van uw zaak, stop dan direct met de behandel- en bereidingsprocessen. Het rapport van bevindingen, welke u heeft ontvangen van de NVWA, toont aan dat u een controle- en adviesbureau in moet schakelen. Houwers Groep kan u helpen bij het op orde krijgen van uw bedrijf.

Stap 2 - Houwers Groep komt langs

Nadat u telefonisch de afspraak met ons heeft afgestemd, komt de inspecteur bij u langs. Samen kijkt u nog eens naar de punten waarop uw bedrijf actie moet ondernemen. U krijgt een instructie en advies van onze inspecteur.

Stap 3 - Ga aan de slag

Nadat de inspecteur u uitleg en advies heeft gegeven, gaat u zelf aan de slag. Als u alle kritische punten hebt verholpen, kunt u de NVWA laten langskomen voor de openingsinspectie. Vergeet daarbij niet Houwers Groep in te lichten.

Stap 4 - Extra controle Houwers Groep

Na 6 weken zal Houwers Groep een tweede inspectie uitvoeren, hiermee is het traject afgesloten. Vanaf dan kunt u overwegen om jaarlijkse controles uit te laten voeren, bespreek dit met de inspecteur of bel ons naderhand.

Neem contact op