Weer open na de lockdown?!

De lockdown duurt helaas al weer een aantal maanden. We hopen dat de horeca- en cateringbedrijven binnenkort hun deuren weer mogen openen.

Met deze tips helpen we u alvast een handje op weg bij de opstart van uw bedrijf na de lockdown:

  • Gebruik het meest actuele corona protocol van uw branchevereniging. Op https://www.mijncoronaprotocol.nl/ staan de coronaprotocollen van veel branches.
  • Fris de kennis van uw medewerkers op. Hoe zit het ook al weer met persoonlijke hygiëne? Mag ik mijn bedrijfskleding thuis al aantrekken? Wat moet ik doen als ik ziek ben? Pak de Hygiënecode er nog eens bij of volg ter opfrissing één van onze e-learnings.
  • Kijk of alle apparatuur nog in goede staat is. Heeft apparatuur, zoals koelingen en vriezers, tijdens de lockdown (deels) uitgestaan? Zet deze op tijd weer aan. Eventuele defecten of problemen kunnen dan op tijd gesignaleerd en verholpen worden.
  • Controleer of er geen activiteit van ongedierte aanwezig is in uw bedrijf, schakel indien nodig de ongediertebestrijder in.
  • Controleer (ook tijdens de lockdown) regelmatig de houdbaarheid van de aanwezige producten, overleg tijdig met de leverancier, zo wordt derving voorkomen.
  • Zorg voor (letterlijk) een frisse start. Begin met een schone zaak aan de opstart.

Nog even sparren met één van onze inspecteurs over de opstart van uw bedrijf? Dat kan natuurlijk altijd! Neem gerust contact op met ons via telefoonnummer (0345) 511 903 of mail naar info@houwersgroep.nl.