Inspecties in coronatijd

Wij nemen gepaste maatregelen, net als u

Door heel Nederland worden maatregelen getroffen om het nieuwe Coronavirus COVID-19 zoveel mogelijk in te dammen. Houwers Groep heeft passende maatregelen getroffen. Daarbij houden wij ons aan de richtlijnen van de RIVM en de adviezen vanuit het ministerie. Uiteraard volgen wij de media met de dag.

Lees alles over Coronavirus COVID-19 op de website van RIVM.


Update mei: de inspecties zijn weer gestart

We zijn weer gestart met het uitvoeren van inspecties. We merken namelijk dat er grote behoefte is aan een bevestiging van juist handelen. Ondernemers passen hun bedrijfsvoering aan, hanteren de richtlijnen van het RIVM en stellen hun personeel op de hoogte. Het thema voedselveiligheid krijgt in deze tijd veel aandacht. Daarom zijn onze inspecteurs – te herkennen aan een speciaal ‘1,5-meter-jasje’- weer in beweging. We voeren inspecties uit in ieder segment, van supermarkt tot ijssalon en van zorginstantie tot restaurant. Dit doen wij zoals u van ons bent gewend. We houden gepaste afstand (geen handen schudden, afstand van uw klanten/cliënten) en vragen dit ook van u. Wenst u ook een bezoek van ons, mail dan naar verkoop@houwersgroep.nl


Update juni: Houwers Groep introduceert COVID-inspecties

Mérieux NutriSciences en inspectiebedrijf Houwers Groep slaan de handen ineen. Houwers Groep gaat met een speciale COVID-inspectie bedrijven helpen aan het optimaal volgen van hun coronaprotocollen. Mérieux NutriSciences kan aansluitend een COVID-test doen. Hiermee hopen beide bedrijven ondernemers houvast te bieden in een voor velen onzekere tijd. Lees hier meer over onze COVID-inspecties.


Inspecteurs van Houwers Groep doen verslag

Gedurende de coronaperiode doen onze inspecteurs verslag van hun bezoeken aan diverse soorten bedrijven. Wekelijks leggen we 5 vragen voor aan de inspecteur van dienst.

Lees:

Inspecteur Jacco Calf bezoekt ijssalon IJs van Oost in Amsterdam

Inspecteur Jan-Willem van der Velden bezoekt supermarkt PLUS Schulpen in Maasbracht

Inspecteur Marieke van der Bas bezoekt Bakker Bart in Nijkerk

Inspecteur Kurt Vanderstalle bij Stichting Voedselbank Zwijndrecht

Inspecteur Kurt Vanderstalle bij Kippie Leiderdorp

2020-06-02T11:08:48+02:0012 maart 2020|2020, Nieuws Houwers Groep|