Dagtraining


Open trainingen Voedselveiligheid gedurende één dag weer up-to-date

Datum: 15 juni 2017
Tijdstip: 09.00-17.00 uur
Locatie: Hotel Van der Valk Tiel

Houwers Groep organiseert op 15 juni a.s. de open training Voedselveiligheid, niveau 2 en 3. Tijdens deze training verkrijgt u inzicht die nodig is om de processen in een uw bedrijf te begrijpen op het gebied van voedselveiligheid. Onderwerpen zoals houdbaarheidsverlenging van producten, aanleveren van onderbouwingen bij afwijking van voorschriften uit de code opstellen van etiketten en voedingswaarde zullen in een uitgewerkte casus met u worden geoefend. Ook het leren auditeren komt aan deze dag aan de orde. 

Dagprogramma:
09.00 uur ontvangst met koffie en introductie
09.30 uur herhaling HACCP principe en toepassen risico-analyse
11.00 uur toepassen 7 stappenplan voor verlenging THT
12.30 uur pauze met lunch
13.00 uur het maken van een etiket
14.30 uur het uitvoeren van een audit
16.00 uur afsluiting met toets

Waarom deze training volgen? Door de toenemende vraag naar streekproducten en leveranciers uit de omgeving worden steeds meer ondernemers benaderd of zij producten voor een collega ondernemer kunnen maken. Waar moet je dan als bedrijf aan voldoen, wil je niet straks met een kater achter blijven. De maatschappelijke druk om de verspilling tegen te gaan staat soms haaks op de regels die je dwingen om producten weg te gooien omdat een bewaartermijn is verstreken. Met voldoende kennis van zaken zijn daar voordelen te behalen. Tijdens deze training rijken we de handvatten aan.

Voor klanten van de Houwers Groep rekenen wij € 275,00 per deelnemer. Voor niet-klanten van Houwers Groep € 290,00 per deelnemer.

 

Velden met een * zijn verplicht.

Nieuws


Food for thought afbeelding

Food for thought

[24-05-2017] ONGEKOELD PRESENTEREN, JA MOOI, MAAR HOE?

Onderweg krijgen onze inspecteurs geregeld vragen over ongekoelde presentatie. lees verder
Eye opener afbeelding

Eye opener

[24-05-2017] DUURZAAM OF BIOLOGISCH?

We willen allemaal genieten van het leven en tegelijkertijd goed voor ons lichaam zorgen door gezond te eten. lees verder
Nieuws Houwers Groep afbeelding

Nieuws Houwers Groep

[24-05-2017] PRIJS VERZILVERD

Een bijzonder moment voor IJskaffee de Kei, afgelopen maand. We blikken eerst even terug, naar de IJsVak-Beurs van 2016. lees verder
Uit ‘t veld afbeelding

Uit ‘t veld

[24-05-2017] SZMK ONTVANGT CERTIFICAAT VOOR VOEDSELVEILIGHEID

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK) heeft vrijdag 21 april voor alle Grand Cafés het certificaat voedselveiligheid ontvangen. lees verder