Inspectie



De wettelijke verplichtingen rondom voedselveiligheid zijn ingewikkeld. Door de huidige veranderingen in het overheidsbeleid is het nóg belangrijker om te zorgen voor een adequate HACCP-aanpak. De Houwers Groep ondersteunt bij het verkrijgen van een groene beoordeling voor uw locatie.

Inspectie door Houwers Groep
Kiest u voor inspectie door Houwers Groep, dan toetst een van onze deskundige adviseurs uw locatie op basis van de geldende hygiënecode. Tijdens deze inspectie worden uw processen beoordeeld op basis van waarnemingen en metingen. We doen onder meer een microbiologisch onderzoek, temperatuur- en hygiënemetingen.

Resultaten en verbeterpunten
De inspecteur bespreekt na de inspectie de resultaten met u. Aan de hand van de ruwe data geeft de inspecteur meteen al aan waar u kunt verbeteren. De daarna opgestelde rapportage kunt u bekijken als u inlogt op onze website. U ziet precies waar uw sterke kanten liggen, maar ook waar u kunt verbeteren. Wij bieden de juiste ondersteuning om aan uw minder sterke kanten te werken en op weg te gaan naar een groene beoordeling.

Managementrapportage
Alle vergaarde informatie uit de inspecties wordt gebundeld en de resultaten worden geanalyseerd. Uit deze analyse van de organisatie worden enerzijds de organisatorische verbeterpunten voor de gehele organisatie getoond en anderzijds wordt de basis van anticipatie geboden in de vorm van trends en (wettelijke) ontwikkelingen. Juist deze analyse op managementniveau maakt het verschil voor  beleid, jaarplannen en de daaraan gekoppelde budgetten. Het overzichtsrapport is een review voor het management die een groep van ondernemers, locaties of  woonunits informeert over de prestaties binnen de gehele organisatie.



Meer inspecties
Onze inspecties richten zich niet alleen op voedselveiligheid. Uitbreiding van het basispakket is mogelijk met de volgende inspecties:
  • Gezonde Voeding
  • Veiligheid
  • Drank & Horeca Wet
  • Arbo en Milieu
  • Audit Beter Leven



Nieuws


Food for thought afbeelding

Food for thought

[24-05-2017] ONGEKOELD PRESENTEREN, JA MOOI, MAAR HOE?

Onderweg krijgen onze inspecteurs geregeld vragen over ongekoelde presentatie. lees verder
Eye opener afbeelding

Eye opener

[24-05-2017] DUURZAAM OF BIOLOGISCH?

We willen allemaal genieten van het leven en tegelijkertijd goed voor ons lichaam zorgen door gezond te eten. lees verder
Nieuws Houwers Groep afbeelding

Nieuws Houwers Groep

[24-05-2017] PRIJS VERZILVERD

Een bijzonder moment voor IJskaffee de Kei, afgelopen maand. We blikken eerst even terug, naar de IJsVak-Beurs van 2016. lees verder
Uit ‘t veld afbeelding

Uit ‘t veld

[24-05-2017] SZMK ONTVANGT CERTIFICAAT VOOR VOEDSELVEILIGHEID

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK) heeft vrijdag 21 april voor alle Grand Cafés het certificaat voedselveiligheid ontvangen. lees verder